Categorieën
Retouren? Graag hier aanmelden !
Selecteer je taal
Home Merken Vitalstyle

Vitalstyle

Vitalstyle kent de kracht van de natuur en de natuur van het dier. Paarden, honden, katten en hun eigen, natuurlijke instincten weten precies wat zij nodig hebben om in balans te zijn. Maar soms lukt dat niet. Dat is waar VITALstyle een handje helpt. Met ruim 55 jaar aan kennis en ervaring van de natuur, weten zij dat alles wat een dier nodig heeft in de natuur te vinden is! Want de natuur biedt een schatkamer aan waardevolle ingrediënten om het paard, de hond en de kat gezond te houden!


Weergave:


Bezig met laden...

AL 55 JAAR KENNIS VAN DE NATUUR

VITALstyle staat sinds 1967 garant voor veilige, betrouwbare en milieuvriendelijke producten en stelt bij haar handelen altijd het milieu, dierenwelzijn en maatschappelijk verantwoord ondernemen centraal. Oprichter Jan Zwart heeft in de afgelopen jaren verandering in gang gezet, want wie een betere wereld wil, moet zelf initiatief nemen! Met dit motto in het achterhoofd ging hij op zoek naar verantwoorde producten met een minimum impact op het milieu en de gezondheid. En die missie is de basis achter VITALstyle. VITALstyle, van nature bewust!

MET DE KRACHT VAN DE NATUUR

VITALstyle begrijpt de natuur en de intelligentie ervan. We kennen de kracht van de natuur en de natuur van het dier. Paarden, honden, katten en hun eigen, natuurlijke instincten weten precies wat zij nodig hebben om in balans te zijn. Maar soms lukt dat niet. Dat is waar VITALstyle een handje helpt. Met ruim 55 jaar aan kennis en ervaring van de natuur, weten wij dat alles wat een dier nodig heeft in de natuur te vinden is! Want de natuur biedt een schatkamer aan waardevolle ingrediënten om het paard, de hond en de kat gezond te houden!

DE KRACHT VAN KRUIDEN

Planten en kruiden, maar ook bomen en algen, bevatten allerlei stoffen die een specifieke werking hebben in het lichaam van mens en dier. Al eeuwen wordt hier gebruik van gemaakt. Er bestaat dus veel kennis en ervaring over de werking van planten en kruiden bij bepaalde aandoeningen. De laatste jaren wordt ook steeds meer wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de precieze werking van planten en kruiden.

Kruiden ondersteunen de organen en dus ook de spijsvertering. Een gezonde darmflora draagt bij aan een blijvend gezond dier van jong tot oud. Voor paarden, honden en katten met specifieke voedingsbehoeften zoals voor de huid en vacht of spieren en gewrichten, heeft VITALstyle speciale supplementen en dieetvoedingen in het assortiment gericht op de aanpak van deze probleemgebieden. De toevoeging van specifieke kruiden in deze recepturen zorgen dan ook voor de perfecte aanvulling op de behoeften van het dier!


 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.