Categorieën
Selecteer je taal

Our Vip system is your benefit !

Bij Ruitergoed werken we met een fantastisch VIP systeem, al zeggen we zelf ! 

WIj vinden onze klanten en klantenservice erg belangrijk en daar doen we graag iets extra voor. Het Vip systeem werkt met 3 verschillende levels:

* STER                           Bij totale besteding van al je afgeronde orders van totaal 350,- 
* ELITE                          Bij totale besteding van al je afgeronde orders van totaal 900,-
* EXCELLENT               Bij totale besteding van al je afgeronde orders van totaal 1500,-

We willen nog niet teveel vertellen om het spannend te houden. Ben je zover voor het eerste of het volgende level dan vertellen we je graag wat voor voordelen je extra krijgt. 

Klanten dienen wel een account te hebben aangemaakt. Hier log je in op je eigen omgeving. Je kan hier makkelijk terugvinden wat en wanneer je bij ons besteld hebt. Ook zie je hier je gespaarde Ruitergoedie's (inruilen voor korting) en de status van al je orders. Let op: Ruitergoedies worden automatisch bijgeschreven op jouw account wanneer de order op afgerond staat. Dit gebeurd nadat de retourtermijn van 14 dagen verstreken is. 

Wanneer je een Vip level hebt bereikt word je account in dat niveau gezet waardoor je standaard de korting of extras krijgt wat bij dat level hoort. 

Wel vragen we je in de gaten te houden wanneer je bij het het eerste of volgende level bent. Je mag dit dan doorgeven op info@ruitergoed.nl zodat wij dit kunnen checken en je account direct kunnen omzetten. 

Let op:  het vip systeem is naamgebonden en is als beloning voor vaste klanten. Dit betekent dat er niet voor derden besteld kan worden. Bij vermoeden van misbruik houdt Ruitergoed zich gerechtigd het vip account te sluiten. 

 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies