Ps of Sweden hoofdstel - High Jump -

Het High Jump model is één van de bestsellers sinds jaren. De werking van dit hoofdstel wordt door de meeste paarden als zeer positief ervaren. Veel paarden laten een gewenste verbetering zien in de b

€ 339,00
Prijs per stuk
Het aantal Ruitergoedie's dat je voor dit product ontvangt is 33
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Het High Jump model is één van de bestsellers sinds jaren. De werking van dit hoofdstel wordt door de meeste paarden als zeer positief ervaren. Veel paarden laten een gewenste verbetering zien in de beweging met dit hoofdstel. De zelfhouding is beter, het contact consistenter en de aanleuning stiller. Het werkt zowel voor paarden die het contact met de hand uit de weg gaan alsook voor paarden die duwerig of hangerig willen worden. 
De drukverdeling bij dit model is anders doordat de neusriem niet rondloopt maar wel in een vloeiende lijn in verbinding staat. Hierdoor heeft het paard op drie plaatsen, in plaats van twee, een zachte ondersteuning (i.p.v. fixatie) aan het hoofd. De buigzame ijzerdraadjes naast het neusstuk zorgen ervoor dat het hoofdstel precies naar het paardenhoofd gevormd kan worden. 
 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Laatst bekeken producten