Categorieën
Selecteer je taal
Home Trust Bit Inno Sense Loose Ring Flexi Soft Bradoon
Trust Bit Inno Sense Loose Ring Flexi Soft Bradoon

Trust Bit Inno Sense Loose Ring Flexi Soft Bradoon

De losse ring is een standaard bakstuk. Dit bakstuk heeft losse ringen waardoor het bit vrijer in de mond kan bewegen waardoor veel paarden dit bit goed accepteren

84,99
Prijs per stuk
Voeg toe aan je verlanglijstje
  • Geweldige klantenservice per mail, telefoon en whatsapp
  • Alles op voorraad en snelle verzending
  • Uniek vip en spaar-systeem
stel een vraag

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

Productomschrijving

De losse ring is een standaard bakstuk. Dit bakstuk heeft losse ringen waardoor het bit vrijer in de mond kan bewegen waardoor veel paarden dit bit goed accepteren. Door de losse ringen wordt het hulpmiddel indirect getransporteerd. Om te voorkomen dat de lippen bekneld raken, is het raadzaam om het bit te voorzien van bitringen.

De Inno Sense Flexi Soft bitten zijn gemaakt van elastische kunststof en zijn zeer flexibel. Het bit heeft een flexibele metalen kern. Door de flexibiliteit is dit een vriendelijk bit en dat accepteren paarden heel goed. De Inno Sense flexi soft is minder geschikt voor hele sterke paarden.

Bitten uit de Inno Sense collectie kunnen voor ieder paard gebruikt worden en zijn bijzonder geschikt voor jonge paarden en/of paarden met een gevoelige mond. Het kunststof materiaal is FDA goedgekeurd, wat betekent dat het materiaal geen weekmakers bevat en niet giftig is voor mens en dier. Daarnaast zijn het flexi soft en mullen model van de Inno Sense collectie solide door de toepassing van een kern van RVS. Paarden die met een Inno Sense bit worden gereden, volgen de hand gemakkelijk en accepteren het bit soepel.

De bitten van TRUST equestrian zijn oer-Hollands. Alle bitten zijn ontworpen, ontwikkeld en handgemaakt in Nederland. Elke dag werkt een team van technische professionals aan de productie van de TRUST bitten. TRUST bitten worden met de grootste zorg samengesteld en gemaakt van de beste materialen, de kwaliteitscontrole en standaard is dan ook zeer hoog. TRUST bitten zijn anatomisch gevormd. Er wordt voortdurend rekening gehouden met de balans tussen vorm, materiaal en gewicht. TRUST bitten zijn licht gebogen waardoor ze beter naar de paardenmond toe gevormd zijn. Door deze anatomische vorm ligt het bit beter in de mond en wordt de druk beter verdeeld. De TRUST bitten zijn verkrijgbaar in 3 materialen, 20 mondstukken en 31 bakstukken. Er zijn oneindig veel combinaties mogelijk zodat er voor ieder paard een passend bit te vinden is.

Kies je maat !

Meten is weten. Twijfel jij tussen 2 maten? Pak je meetlint en je hebt meer duidelijkheid.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Let op :

Ruitergoed staat van woensdag 25 tot en met zondag 29 januari op Jumping Amsterdam.


We zijn deze dagen minder goed bereikbaar. Webshop bestellingen zullen minder snel verstuurd worden dan normaal. 
Houd hier rekening mee wanneer je besteld! 

Leuk als je op Jumping Adam bent en ons bezoekt op standnummer 10.41 !