Categorieën
Selecteer je taal
Home Collecties Appliqué Amsterdam
Toon filters
Filters
Toon resultaten

Appliqué Amsterdam

Wat een gaaf merk is Appliqué Amsterdam wat ontstaan is uit liefde voor klassieke moden en oprechte passeie voor paarden. Nederlandse innovatiatie met een Duitse kwaliteitsstandaard en een vleugje Franse input.... Ruitergoed is de eerste dealer die dit fantastische merk mag overbrengen naar onze klanten. En weet je wat mooi is? De klanten hebben ook nog invloed in de nieuwe collecties....  Appliqué Amsterdam luistert namelijk naar wat de klant ECHT wil . ! 


Weergave:
 


Bezig met laden...

Het merk is ontstaan uit liefde voor klassieke mode en oprechte passie voor paarden. Ons doel is om stukken te hebben met een klassiek Frans design gecombineerd met Nederlandse innovatie en een Duitse kwaliteitsstandaard.

We willen producten maken met de perfecte pasvorm en sportieve materialen, zodat jij je het beste voelt tijdens het rijden of in de hippische wereld.

Onze rijbroek is gemaakt van multi-stretch materiaal met een Duits gepatenteerde grip erop. Alle shirts zijn ook gemaakt van ademend en functioneel materiaal met een charmante pasvorm.

Daarnaast willen we de oude status quo heroverwegen om je paardenuitrusting alleen in de stal te dragen. Producten kunnen ook dagelijks worden gedragen en zijn niet alleen ontworpen om te rijden.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies


Lieve klant,


Omdat we onze klanten willen bedanken en gewoon omdat het leuk is om cadeautjes weg te geven , hebben we een Xmas loterij in het leven geroepen!

Elke order die geplaatst is in de periode van 1 - 27 december doet mee. 

Jij ontvangt bij je aankoop een uniek loterij nummer. Deze bewaar je goed want dit is jouw ticket naar een van de vele prijzen (totale prijzenpot E2500) die je kan winnen. 

Tijdens een live uitzending via instagram op 29 december 2022 trekken we de winnaars. 

Het is leuk als je kijkt maar mocht dat niet lukken dan vind je op 30 december 2022 op deze pagina alle prijswinnaars!