Categorieën
Retouren? Graag hier aanmelden !
Selecteer je taal
Home Merken Appliqué Amsterdam

Appliqué Amsterdam

Wat een gaaf merk is Appliqué Amsterdam wat ontstaan is uit liefde voor klassieke moden en oprechte passeie voor paarden. Nederlandse innovatiatie met een Duitse kwaliteitsstandaard en een vleugje Franse input.... Ruitergoed is de eerste dealer die dit fantastische merk mag overbrengen naar onze klanten. En weet je wat mooi is? De klanten hebben ook nog invloed in de nieuwe collecties....  Appliqué Amsterdam luistert namelijk naar wat de klant ECHT wil . ! 


Het merk is ontstaan uit liefde voor klassieke mode en oprechte passie voor paarden. Ons doel is om stukken te hebben met een klassiek Frans design gecombineerd met Nederlandse innovatie en een Duitse kwaliteitsstandaard.

We willen producten maken met de perfecte pasvorm en sportieve materialen, zodat jij je het beste voelt tijdens het rijden of in de hippische wereld.

Onze rijbroek is gemaakt van multi-stretch materiaal met een Duits gepatenteerde grip erop. Alle shirts zijn ook gemaakt van ademend en functioneel materiaal met een charmante pasvorm.

Daarnaast willen we de oude status quo heroverwegen om je paardenuitrusting alleen in de stal te dragen. Producten kunnen ook dagelijks worden gedragen en zijn niet alleen ontworpen om te rijden.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Vakantietijd ! 
Van 1 juli t/m 1 oktober heeft Ruitergoed aangepaste openingstijden: 

ma - 11.00 - 17.00 uur 
 di  - 11.00 - 17.00 uur 
wo - 11.00 - 13.00 uur 
do -  11.00 - 17.00 uur 
vr  - 11.00 - 13.00 uur 
zaterdag en zondag gesloten 

De stenen winkel is gesloten van 5 t/m 23 augustus maar de webshop draait gewoon door!
Jouw pakket wordt wel verstuurd maar het kan ietsje langer duren dan je van ons gewend bent. 
Mail en whatsapp worden ook iets minder snel beantwoord dan normaal.